Concurs Cea Mai Buna Postare

"Cea Mai Buna Postare", este un concurs organizat pentru toti membrii Grupului Pescarilor Galateni, in care se incurajeaza si premiaza continutul de calitate.

Astfel, cea mai buna postare, poveste, fotografie, videoclip, ce primeste cele mai multe aprecieri intr-o luna este premiata de catre administratorii grupului.

Noiembrie 2017

Premiul lunii noiembrie este oferit de magazinul prinde-peste.ro si consta intr-un pachet destinat pescuitului la feeder si anume: un cap suport pentru lansetele de feeder Nevis si un plic de carlige Gamakatsu.Octombrie 2017

Premiul lunii octombrie este oferit de magzinul PescarDePescar si consta intr-un pachet pentru pescuitul la spinning si este format dintr-o lingurita oscilanta Berti Lures,  o lingurita rotativa Mosca si un Dinamic Jig.
Premiul acestei luni a fost castigat de catre John JayDee cu o postare la care a adunat 100 de reactii.  Totodata acesta a renuntat la premiu si a dorit ca premiul castigat de el sa se raporteze pe urmatoarea luna, astfel incat cea mai buna postare din luna noiembrie 2017, va beneficia de doua premii.


Septembrie 2017

Premiul lunii septembrie este oferit de magazinul prinde-peste.ro si consta intr-un penar pentru shaduri si twistere marca JoyFishing.Castigatorul premiului, cu un numar de 89 de aprecieri din partea colegilor este Aurelian Ma.August 2017

Premiul acestei luni este oferit de catre magazinul PescarDePescar si consta intr-o punga de boilies de 20mm de la StarBaits.

Castigatorul premiului este Alin Alin Ionut cu 143 de aprecieri.

Felicitari!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum abordam o partida de pescuit la crap pe ape curgatoare!

Motor, camera, acţiune, Enjoy!

Nu disperaţi, sunteţi la Săruleşti!